Skip to main content

aroma king gem engangsvape

Aroma King GEM Engångsvape med mesh

Trött på att vejpa på samma gamla Elf Bars och Crystal Bars? Låt oss visa dig en ny spännande nyhet!

Nu är vi är tillbaka med ännu en blogg om en engångsvapes. Den här gången kommer vi att recensera Aroma King Gem med mesh coil. Aroma King Gem använder den senaste vapingteknologin, vilket såklart innebär en riktigt pigg mesh coil som förhöjer smakerna rejält. Vänta för vår dom om det är värt sin prislapp.

Vi presenterar Aroma Gem Mesh

Aroma King Gem är den senaste engångsvejpen som släppts av Aroma King. Eftersom den är snygg och kompakt som alltid är den gjord på ett sätt som passar nästan alla vejpare i vapingvärlden. Det är en mycket snygg och futuristisk enhet som säkerligen kommer att förvåna alla som ser den. Levereras förfylld med 0mg eller 18mg nikotin och är kopplad till ett 500mAh internt batteri. Aroma King Gem engångsvape utlovar cirka 600-700 bloss som alla premium engångsartiklar gör och kan hålla dig till mer än motsvarande 40 cigaretter tillsammans.

Aroma Gem 600:s användarvänlighet är dess viktigaste fördelar. Det finns inget behov av att ladda batterier eller byta ut tankar, till skillnad från återanvändbara vapes. Bara packa upp och börja vaping. Detta gör den lämplig för personer som vill njuta av vaping enkelt och bekvämt utan besväret att bry sig om dess underhåll.

AromaKing Gems design

Aroma King Gem mesh har en elegant och kompakt design som är perfekt för människor som gillar vaping på språng. Den är gjord av lättviktsplast och en rad unika färger för varje smak som passar den. Färggradienten i kombination med det genomskinliga röret ger det ett kristallliknande utseende.

Vapen kommer med ett tunt ergonomiskt munstycke som är gjort för användarens största tillfredsställelse. Känslan på utsidan av vapen är ganska trevlig och bekväm. Vapen som helt försvinner med knytnäven är ett annat fördel med denna vape, vilket gör den idealisk för vapers som gillar diskret vaping.

Om smakerna

Aroma King Gem mesh finns i 20 olika smaker som du kan välja mellan. Från de berömda fruktiga smakerna som jordgubbar och äpple hela vägen upp till drycker som Cola. Alla dessa smaker är unika och har små skillnader från varandra vilket gör varje smak till en upplevelse för sig. Det är svårt för en att inte bli kär i åtminstone en handfull av dessa smaker.

Prestanda

Aroma King ger också en premium MTL (Mouth to Lung) vapingupplevelse för vapern att njuta av. Halsträffen är mer än tillräcklig för att även ex-rökaren ska bli nöjd. Medan du gör det lyckas Aroma King Gem 600 alltid ge läckra smaker med stor konsistens tills antingen batteriet eller e-vätskan är slut.

Specifikationer

  • Knapplös operation – andas bara in (börja vejpa)
  • Blått LED-ljus
  • Fulladdad 500mAh
  • 2ml kapacitet
  • Vaping Pod för engångsbruk
  • 0mg och 18mg Nikotinsalt

Dom

Aroma Gem 600 engångsvape är ett utmärkt val för alla som letar efter en enkel och enkel vapingupplevelse. Denna Aroma King Gem 600 ger en enkel användarupplevelse, ett stort urval av smakalternativ, justerbar nikotinnivå och långvarig batteritid. Eftersom den är en nybörjarvänlig vape, kan den njutas av före detta rökare och nya vapers utan problem.

Vart kan jag köpa Aroma King Gem

Att välja en bra engångsvape är svårt med tankte det stora antalet alternativ som finns. Men vet du vad som är ännu svårare? Att hitta en pålitlig och ansedd vapebutik för att köpa din Aroma King Gem mesh. Låt oss rekommendera två pålitliga webshoppar där du kan köpa AromaKing GEM:

Här kan du köpa Aroma King GEM hos Engångsvape24.

Här kan du köpa Aroma King GEM hos iSmokeKing (Svenska).

Här kan du köpa Aroma King GEM hos iSmokeKing (Engelsk).

Leave a Reply